Herhaalde oproep Herfstwedstrijden Goingarijp

16 & 17 September

De grote kampioenschppen zijn bijna voorbij en het is tijd voor de najaarsklasieken !!

Het loopt nog geen storm met de inschrijvingen, dus geef je snel op !!!


In tegenstelling tot vorige jaren gaan we nu op zaterdag 3 wedstrijden varen. Op zondag houden we het bij 2 wedstrijden. Zie verder de bijgevoegde wedstrijdbepalingen.
 
De eerste start is zaterdag om 11.00 uur. Op de jachthaven is voldoende plek voor campers en tenten.
 
Helaas is dit jaar de zeilschool van Abel niet beschikbaar. Bed en breakfast is o.a. mogelijk bij  klokkenstoelbenb (http://klokkenstoelbenb.nl).
Voor het buffet zaterdagavond wijken we dit keer uit naar het Meer van Lenten (Utbuorren 50, 8493 MA Terherne). Daar kunnen we vanaf 17.30 uur terecht voor een drankje en aansluitend wordt voor ons een Italiaans buffet geserveerd.
 
Het inschrijfgeld bedraagt EUR 25. De kosten voor het buffet bedragen EUR 20. Graag bij melding (zonder tegenbericht vanaf 9.00 uur bij De Klokkenstoel) contant te voldoen.
 
Inschrijven voor het evenement gaat via de website. Opgaven voor het buffet ontvang ik graag voor 11 september per mail; Mail Bart de Zee (mailto:O-diezee@hotmail.com).
 
We kunnen nog bemanning voor de resque gebruiken. Vrijwilligers (liefst met vaarbewijs) kunnen zich bij mij melden.
 
Groet,
Bart de Zee
Vlootvoogd Olympiajollen Friesland

 

Download Wedstrijdbepalingen (/content/31474/download/clnt/76732_Wedstrijdbepalingen_herfstwedstrijden_Goingarijp_2017.pdf)

 

logo friesland logo friesland