Nader bericht over camper plaatsen bij EURO 2017 in Oostenrijk

Belangrijk vor deelnemers met camper

Wij kregen gisteren bericht van onze Duitse vrienden dat er geen camper plaatsen meer beschikbaar zijn op het terrein van de club (UYCA) in Attersee. Navraag bij de organisatie leerde dat er slechts 10 plaatsen beschikbaar zijn en dat deze allemaal, o.b.v. volgorde van aanmelding, zijn vergeven.

Daarop heeft, in eerste instantie, Jörn Corbarlag, de voorzitter van de Duitse klasse organisatie, bij de organisatie en de club hemel en aarde bewogen om wat extra plaatsen beschikbaar te krijgen en vandaag heb ik ook nog met de Oostenrijkse club en voorzitter gebeld. De boodschap is steeds eenduidig: er is vergunning voor maximaal 10 plaatsen op het terrein van de club en er is geen mogelijkheid om de vergunning tijdelijk of eenmalig ter verruimen. Ook het aanbod om op korte termijn te inventariseren hoeveel extra plaatsen nodig zijn en deze dan in een keer en als laatste uitbreiding te reserveren, stuitte op een eenduidig ‘nee’.

In het bericht van 6 juni op onze website noemt Anton Cuber namens de organisatie een eenvoudige camping, Wimroither-Mühle, op 900 meter afstand, die nog camper en tent plaatsen heeft. Er wordt gemeld dat het een eenvoudige camping is en Wolfgang Munkenbäck waarschuwt in een bericht op onze site dat de recensies van de camping niet best zijn (en dan zeg ik het netjes).

Als goed alternatief noemen de Duitsers (na rondvraag): Seecamping Gruber, Dorfstraße 63 in Nußdorf am Attersee. Hier zouden ook nog camper en tent plaatsen beschikbaar zijn. Het ligt op 3 kilometer van de club en heeft geen eigen slipway, zodat je de boot het best bij de UYCA kunt laten liggen.

Aarzel niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen in de nabijheid van de club lijkt beperkt.

Succes!

 

 

luxe-camper-met-helikopter luxe-camper-met-helikopter