Vrijbuiterweekend 2017: prachtig weekend op die heerlijke Loosdrechtse Plassen.

Hernieuwde aandacht voor een terechte oproep!

Mannen,

onderstaande oproep van Henk Schipperheijn om op zijn thuiswater een mooi veld Olympiajollen te zien starten is nog steeds van kracht! Kom erbij en geef jezelf, en daarbij Henk, een prachtig zeilfeestje!

Beste O-jollen zeilers,

Het Vrijbuiterweekend op 1 en 2 juli wordt dit jaar voor de 55ste keer gehouden. Het is het op één na grootste multi-klasse evenement van ons land met circa 350 deelnemers.  Op Loosdrecht zijn (nog) niet veel Olympia jollen te vinden. Daarom zou het zo mooi zijn als we ook hier als groeiende klasse kunnen laten zien dat we tot de meest succesvolle klassen van ons land behoren.

Onze deelname aan het Vrijbuiterweekend laat de afgelopen jaren een stijgende lijn zien. In 2015 waren er 15 boten aan de start en in 2016 steeg dat aantal reeds naar 27. Het gemiddelde van 35 boten voor een wedstrijd op de ranglijst moeten we hier dus zeker kunnen halen! Nog mooier, maar wellicht wat tè ambitieus, zou zijn als we erin slagen om met 55 boten aan de start te verschijnen op deze bijzondere 55e editie!

Op het Vrijbuiterweekend worden er 4 wedstrijden gevaren verdeeld over beide dagen. Schrijf je vóór 25 juni in op www.gwvdevrijbuiter.nl onder ‘wedstrijden’ of ‘vrijbuiterweekend’ (via Sportinschrijving.nl: log in of maak je account aan) en je geniet van de vroegboekkorting. Het inschrijfgeld bedraagt dan slechts € 28,50.

Tevens wordt er op zaterdag een gezellige zeilersborrel georganiseerd en kunnen we voor € 15,= aanschuiven bij het uitgebreide BBQ-buffet onder het genot van rustige life muziek.

Voor diegenen die de Loosdrechtse Plassen al wat eerder willen verkennen is er de mogelijkheid om op woensdag 28 juni al mee te varen met de gezellige woensdagavond wedstrijden van de Vrijbuiter.  Dat is kosteloos. Er is om 19.05 uur een aparte start voor de eenmansboten.  Vooraf, vanaf 17:45, kan er prima gegeten worden voor € 10,50 in het clubhuis. Wel graag van te voren opgeven middels een mailtje naar info@baronalbert.nl  Na de woensdagavondwedstrijd kun je je boot al laten staan voor het Vrijbuiterweekend. Gemak dient de mens!

 

We verheugen ons op jullie komst!

Vrijbuiter Vrijbuiter