Zilveren Spiegel , LET OP: meer allerlaatste informatie

Probleem bij Driemond: houdt rekening met het aanrijden.........

Even wat verkeersinformatie: van de werkzaamheden op de A1, A6 en A2 lijken we dit weekend geen last te krijgen. Wel een afzetting van de kanaaldijk (langs Amsterdam Rijn Kanaal bij Nigtevecht), maar daar hoef je niet echt langs. Maar een echt probleem is: de N236 bij Driemond:  

Voor de mensen die vanuit richting Amsterdam komen, de N236 is afgesloten bij Driemond. Ga dus niet vanaf de A9 richting Weesp naar de N236, maar neem vanaf de A1 de afslag Weesp of Naarden en dan via de N236 naar Nederhorst. Deze route kan wel wat drukker zijn dan normaal. Een alternatief is om via de A2 te rijden en dan afslag Vinkeveen te nemen en vervolgens de N201 richting Hilversum.

Zowel op de N201 als op de N236 staat aangegeven dat de doorgaande route door Nederhorst, de Dammerweg , is afgesloten. Edoch: de haven is vanaf beide kanten gewoon bereikbaar via de normale weg!! Er is wel een feestweek in Nederhorst dus wellicht is de weg wat langzamer maar wel gewoon prima bruikbaar.

Een ander punt, zoals ieder jaar, graag rekening houden met de afzetting van o.a. de Dammerweg op de zondag tussen 12.00 en 15.00 uur in verband met de Sprint Triatlon. Dan kan er echt niet gereden worden. Bij onze vereniging zullen de havenmeesters gaan toezien dat het allemaal goed loopt: luister dan ook goed naar hen want problemen met de buurt willen we echt niet!

Verder: blijven overnachten op de vereniging is natuurlijk altijd mogelijk. Campers voor de vereniging langs de weg, tenten op het grasveldje, slapen in de loods: geen probleem. Wellicht hebben we wat minder slaapplekken op boten in de haven (want er zijn boten op vakantie) dus neem liefst ook luchtbed en wellicht tentje mee. We hebben nog niet het gehele overzicht maar zullen proberen op zaterdag iedereen zo goed mogelijk te helpen die nog niet een plekje heeft. Het weer zit mee! Ontbijtservice (5 euro, zondagonchtend zelf afrekenen) aanwezig!

Als laatste: het Walteam gaat helpen de boten en trailers qua logistiek zo goed mogelijk te begeleiden. Zoek voor hun hulp de rode T-shirts. En spreek ook onze havenmeesters aan in geval van hulp / vragen.

De eerste start is om 11.30: dus het moet weer lukken om iedereen op tijd startklaar te krijgen maar hoe eerder aanwezig hoe beter! 

Vragen: bel de Vlootvoogd 06-53727343

Als laatste: we zitten nu op 42 inschrijvingen. Geweldig! Maar, tot een uur voor de start is iedereen nog welkom! Het weer wordt werkelijk schitterend om te zeilen dus aarzelaars: zet je trailer klaar!!

Hierbij de NOR en wedstrijdbepalingen:

Download NOR Download NOR (/content/31474/download/clnt/75629_Wedstrijdbepalingen_Zilveren_Spiegel_2017.pdf)

Download wedstrijdbepalingen Download wedstrijdbepalingen (/content/31474/download/clnt/75629_Wedstrijdbepalingen_Zilveren_Spiegel_2017.pdf)

94050_org 94050_org
N236 bij Driemond N236 bij Driemond
50 Olympiajollen op de Spiegelplas 50 Olympiajollen op de Spiegelplas
De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016 De deelnemers aan de Zilveren Spiegel 2016
Maar gezellig rond het clubgebouw..... Maar gezellig rond het clubgebouw.....