Kom naar de ‘Bourgondische Bossche Bollen’ en daarna het Open Vlaams kampioenschap !

Na de Kralingse plas is het volgend weekend weer zo ver. Het Bossche Bollen weekend. Al bijna een ook een klassieker in de kalender. Dit jaar weer met aantrekkelijk programma voor zeilers en vooral ook de partners.  Zie het programma voor de dames, dit keer met een het bekijken van de start vanaf het water, een lunch op een leuke locatie, een unieke tocht met bootjes onder het centrum van de stad, tijd voor nog even het centrum zelf te bekijken en dan weer hereniging met de zeilers bij de borrel.  Het diner wordt (mede op verzoek van onze Friese vriend Hans de Haas) weer verzorgd door dezelfde cateraar als vorig jaar.

Er hebben zich al aardig wat partners gemeld, maar er kunnen altijd nog meer bij. Bij nieuwe partner meldingen graag even laten weten aan jtenbrink@levix.nl (mailto:jtenbrink@levix.nl) .

Wij verheugen ons erop jullie te mogen  ontvangen.

En let op: het bourgodisch genieten gaat de week daarna gewoon nog verder in Belgie (nog lekkerder bieren en kazen) bij het Open Vlaams Kampioenschap, vlak over de grens bij Tilburg. Het is nu al geslaagd evenement met 3 nationaliteiten ( ook Belgische en Duitse inschrijvingen). Dit komt mede tot stand door de inzet van ook een klassieker; Hans de Vries, beroemd van de succesvolle Open Friese Kampioenschappen uit het verleden. Goede combi die Friezen en Brabo’s. Alle informatie daarover vindt je ook op de site