IOU-NED VLOOT ROTTERDAM

Nieuw leven Vloot Rotterdam

 

 

Beste Olympiajol zeilers,

 

Nieuw leven Vloot Rotterdam,

Om Vloot Rotterdam nieuw leven in te blazen starten we met het initiatief om op een doordeweekse avond te gaan zeilen/trainen op de Kralingsche Plas in Rotterdam.

 

Woensdagavond,

De Rotterdamse Zeilvereniging (RZV) ziet de Olympiajol graag aansluiten op hun bekende WOENSDAGAVOND wedstrijden welke zij al jaren organiseren voor o.a. de Lasers.

Vanaf 3 mei’17 zijn we van harte welkom om hieraan deel te nemen met een goed, serieus wedstrijd comité waarbij met korte op en neer baantjes wordt gezeild.

 

Apres Sail,

Als de boten weer opgeborgen zijn, is er in het clubhuis van de RZV gelegenheid tot napraten met een biertje. Desgewenst wordt er een heerlijke maaltijd voorgeschoteld tegen een vriendelijke prijs door maître Hennie Louw.

 

Olympiajol-Vloten West-Nederland Reeuwijk, Nieuwkoop, Rotterdam,

Om ook de andere Vloten te prikkelen tot actie, nodigt Vloot Rotterdam jullie graag uit om ook aan deze woensdagavonden mee te doen.

In alle opzichten een positief gebeuren in zeilen, trainen en sociaal opzicht.

 

Als extra promotie en ter vergroting in zichtbaarheid van onze klasse,  is het een goede gelegenheid onze PROMO-BOOT in te zetten om potentiele zeilers de gelegenheid te bieden kennis te maken met de Olympiajol.

Weliswaar groeit de Olympiajolklasse groeit sterk maar in een paar westelijke rayons verdienen extra aandacht om nieuwe zeilers aan te trekken, c.q. activiteiten te ontplooien.   

 

Vloten-meeting IOU-West Nederland,

Rotterdam nodigt de leden van de Vloten Rotterdam, Reeuwijk en Nieuwkoop graag uit voor een meeting met als doel een programma op te zetten voor het seizoen 2017/2018.

Denk o.a. aan trainingen onder bv begeleiding…… , lezingen en allerlei andere activiteiten om alvast over na te denken, dit in zeil-en sociale opzichten.

 

Download oproep leden Vloten West Nederland (http://olympiajol.nl/content/31474/download/clnt/74782_Woensdagavondwedstrijden_IOU-NED_Vloten_West_,_Rotterdam.pdf)

Wellicht is het kort dag maar ik denk aan een vergadering op dinsdag 2 mei om 20:00 op de Kralingsche Zeilclub (KZC).

Gouwe Ouwe,

Tevens schept het een goede gelegenheid om je boot alvast mee te nemen voor de Gouwe Ouwe in het weekend van 6-7 mei.

(Mocht het te krap dag zijn, dan stel ik voor de meeting te houden op dinsdag 9 of 16 mei)

Geef je voorkeur snel per mail aan mij op,

Mail Ton (mailto:tonopdeweegh@ipdnederland.nl)

of bel naar 06 53 372 738

Afbeelding1 Afbeelding1
99_org 99_org