Kort verslag ALV 2017

Tijdens de HISWA

Afgelopen weekend heeft de ALV weer tijdens de HISWA plaatsgevonden. Er waren ruim 55 leden bij de vergadering aanwezig. Enkele highlights:

Wedstrijdkalender 2017:

Dit jaar is er weer keuze genoeg. We hoeven ons komend jaar niet te vervelen. Enkele nieuwkomers:

- Heeg, voorjaarswedstrijden 29 & 30 April, georganiseerd door WSH en vloot Friesland

- Gold Cup oftewel Open Vlaams Kampioenschap op het Zilvermeer in België 20 & 21 Mei, georganiseerd met Hans de Vries en Vloot Zuid

- North Sea Regatta in Scheveningen  2, 3 & 4 Juni

We hopen dat we er weer veel deelnemers zullen zijn op alle evenementen. Een extra aandachtspunt voor de North Sea Regatta. Daar hebben we voor besloten dat we minimaal 15 deelnemers moeten hebbben aan het einde de maand Maart. Maar stilletjes hopen we daar toch wel maar deelnemers te moegen begroeten. Dus aarzel niet en schrijf je in!

Cora de Vries Trofee:

De trofee is dit jaar uitgereikt aan Klaas Molenaar en Toon Neijman. Dit als blijk van waardering voor al het werk en het soepel laten verlopen van de metingen voor de Euro en het ONK in 2015.

Nieuwe Website:

Op de ALS hebben we de nieuwe website gepresenteerd. Deze is vanaf nu voor iedereen bereikbaar. De oude site (o-jol.nl) is ook nog bereikbaar, maar zal niet meer ververst worden met informatie). Op den duur zal deze site ook verwijzen naar de nieuwe site (olympiajol.nl). Dit zelfde geldt voor de website olympiajol.eu. Met de nieuwe website hopen we nog beter iedereen van infomatie te kunen gaan voorzien.

Bestuurswissel:

Tijdens de ALV zijn Ton Op de Weegh en Jan-Willem Scheerder afgetreden als bestuurders. ze zijn vervangen door Fedde Sonnema (nieuwe voorztitter) en Sybrand Vochteloo. Ton en Jan-Willem hebben afgelopen met veel compassie en inzet, hard gewerkt aan onze mooie klasse. Een klasse die zich als een van de gezondste eenheidsklasse van Nederland mag beschouwen. We kijken dus ook vol vertouwen naar de toekomst!! We zijn veel dank verschuldigd aan zowel Ton als Jan-Willem!

Aansluitend borrel:

Aansluitend aan de vergadering is de traditionel borrel op de stand gehouden. De Promoboot heeft meer talenten. Dat dit een klasse wedstrijdboot is wisten we al, maar dat deze boot ook bar talenten heeft.....

 

IMG_1475 IMG_1475
IMG_1480 IMG_1480
IMG_14963 IMG_14963
IMG_1482 IMG_1482